Vedrørende nyere versus oldnordisk timeregistrering og fraværsregistrering

En af de få eksempler på at moralske mig ever har været en snydepels, har været dengang hvor det gjalt fraværsregistrering dengang jeg studerede. Dér fungerede timeregistrering ved at et papir skulle videregives gennem hele auditoriesalen, og så afkrydsede de fremkomne ens studienummer/navn for ikk at få fraværsregistrering. Jeg har i forbindelse med det flere gange noteret mine veninder, når de ik kunne deltage i en time.

Fraværsregistrering og timeregistrering er endnu engang en gevinst, i det arbejde jeg har i de her dage. Fraværsregistreringen er på arbejdet i dag effektiviseret og desuden digitalt siden mine sidste erfaringer og timeregistreringen er tidsbesparende og forstyrrer ikke hverdagen på arbejdet. Tidsregistreringen er uden fejl og hvor lønnen altid er ulastelig. Med udgangspunkt i det har jeg afgjort en optimistisk forståelse af fraværsregistrering via den digital ny tidsregistrering som vi har i dag..

I tiden efter efter 3G arbejdede jeg et sted, hvor der tillige var timeregistrering. Ikk til at tjekke fraværsregistrering men tanken var at have registreret hvad tid vi præcist mødte ind. Det var faktisk temmelig praktisk, som at der førte til en totalt præcis udbetaling af lønnen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.