Skal min husbond finde job og være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse når han og jeg flytter landsdel?

Jeg synes det er på tide, at min ægtemand får sig et fuldtidsjob som elektriker værløse (http://farum-inst.dk/elektriker-vaerloese) eller elektriker Hellerup (http://farum-inst.dk/elektriker-hellerup). Og her er forklaringen.

Der er bare nødt til at opstå forandringer i tilværelsen. Jeg er klar over, at jeg har brug for, at der åbenbarer sig spændende græsgange.. Derfor har min ægtefælle og mig bestemt, at vi påtænker at bo et nyt sted.

Vi er i onsdags gået i gang med at kigge efter mulige boliger, men vi har bestemt ikke truffet den endelige beslutning. Når det kommer til valg af kvarter er jeg egentligt ikke så krævende. Så længe vi bliver i byen. Jeg går mere op i, at hjemmet i sig selv er skønt.

Vi har indsnævret beliggenhed til to potentielle kommuner; Hellerup eller Værløse.. Men hvordan er jobsituationen for elektriker Værløse/elektriker Hellerup? Manden er jo elektriker, så det er vigigt, hvorvidt han skal være beskæftiget som elektriker Værlæse eller elektriker Hellerup. Manden og jeg skal bestemt ikk rykke til en by, hvor Peter ender uden job som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup.

Det er nødvendigt, at vi beslutter os for, om min ægtemand skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse… Jeg er hjemmegående med rollingerne, som jeg jo kan opfylde, no matter hvor vi har til huse!

Der er ik’ tvivl om, at min ægtemand forguder sit job som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse

Han forguder at være elektriker og fortjener arbejdet som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Det er en ældre drøm, der er gået i opfyldelse for ham.. Så jeg føler, at min elektrikermand fortjener meget at komme i besiddelse af fuldtids job, som han er glad for, no matter omopgaven er som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup .

Jobchancerne som elektriker Hellerup og som elektriker Værløse har vi begge to undersøgt.

Men desværre hænger det sådan sammen, at jobsene som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse ej er i overflod.

Så problemstillingen lyder dermed også, i hvor høj grad vi i realiteten selv er i stand til at beslutte vores bopæl. Såfremt det viser sig, at et job som elektriker Hellerup offereres tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at flytte efter det.

Den eneste ting vi som minimum, er et skønt hus, hvor familien, både rollinger og forældre, kan udfolde sig. & så naturligvis det omtalte arbejde som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup! Så kontakt os meget gerne, hvis I hører om nogen jobs, enten som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.