Sjov og spas med halloween pynt, halloween kostumer og tyroler kostumer

Nok er undertegnede hurtig i vendingen, men jeg fikser i lang tid den bedste fest på året: festen til halloween. Jeg holder meget af den 31.10 med, halloween pynt og halloween kostumer. Udklædning, uhygge, maskeret mad og chancer for at gøre underne forskrækkede … jeg elsker det.

Jeg tænker også specielle tyroler kostumer her til efteråret. Jeg vil gerne deltage i Munchens oktoberfest, min kammerat Hans-Kristian sagde da jeg talte om det sidst, at tyroler kostumer var et must. Jeg er på. Så inden efterårsmånederne vil jeg ordne halloween kostumer, halloween pynt og tyroler kostumer. Nogle af delene vil jeg nok lave på egen hånd, mens andet til kostumerne bliver indkøbet online eller i butikker der forhandler halloween kostumer, tyroler kostumer og halloween pynt.

Halloweenglade mig er heldigvis ikke den eneste blandt vennerne, der shopper halloween kostumer og halloween pynt. Karin der er min nabo og jeg oppynter huset med al slags halloween pynt. Og den sjove dame og jeg rivaliserer en smule angående at udvælge de sjoveste halloween kostumer. Det er så hende der skal med undertegnede til ølfest i Munchen, så helt bestemt ska’ jeg og hende tage afsted i tyroler kostumer. Det er klart.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.