Ny solterrasse og høje blomsterbede kræver båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive

Jeg & manden får gavn af skæreskiver » katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver,, båndsavklinger » katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger, og skrubskive » katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver, til havearbejdet. Det er sådan nogle ting, som kan save i hårdt træ samt blødere metaldele. Skæreskiver kan fx booste vores eksisterende værktøj til skæring af plast, sten, metal og klinker. Så den slags skrubskive, skæreskiver og båndsavklinger bli’r lige straks guld værd.

Vi frisker haven op, og planlægger blandt andet at lave højbede og fjerne trætte drivhus og jobbe på solterrassen. Min mand og jeg har i forbindelse med dette fundet frem til, hvordan skæreskiver, båndsavklinger samt skrubskive er relevant, når jeg og ham skal have bearbejdet vores fliser, sten, granit og beton. Jeg kan forstå at en skrubskive er effektivt til at polere terrassens ældre terrassefliser, som manden & jeg gerne vil reanvende til terrassen. Win win.

Ej det bli’r godt at styrke vores ubehandlede baghave ved brud af båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver. Haven mangler ganske enkelt de rigtige maskiner, og med det i mente bli’r det fedt at købe båndsavklinger, skrubskive plus skæreskiver og starte mandens og mit forehavende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.