Nu er det overstået med Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Er Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn interessant for nogle af jer

Uanset hvad for nogle drømme for dit fremtidige arbejde, du tænker over, ved jeg, at Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at være. Det er muligt, at du tænker dig at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller det kan være, at du går snarere efter en sprogvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, dengang da jeg begyndte. Er du heller ikke afklaret?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver mulighed for ekstra tid til at finde din rette hylde. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med 10. klasse til juni, og kunne du tænke dig at opnå en HF i Odense med mange muligheder til rådighed? Hvis du læser din Hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, kan du designe den til akurat den retning, som du vil hen på. Det var det rigtige for mig.

Foruden den almindelige HF med valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus desuden linjerne: Sproglig hf, Pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er specielt skræddersyet til at forberede dig til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Har du lyst til at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du matche en række adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.

Går du ud af folkeskolen til sommer, skal dine undervisere overveje, om du på nuværende tidspunkt kan gennemføre en Hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse HF’en hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense. Det skulle jeg faktisk, men det er ikke så slemt, som det kan lyde.

Det skal I nok slippe igennem, så du kommer ind på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.