Min storebror har arbejde med slyngrensning, glasblæsekabine og blæsemiddel

Virksomheden hvor min broder er blevet ansat slider med glasblæsekabine, slyngrensning og salg af blæsemiddel. Kender du til det? Jo, jeg forstår ikk meget om glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensningSom følge af det internetsøgte jeg en kende, så jeg bedre kan ævle med og forstå, det arbejde han gør.

Slyngrensning kan spule emner med en bredde op til to meter i diameter. Slyngrensning hænder i et specielt anlæg, hvor tingen hænges op. Med slyngrensning lader anlægget sådan nogle kugler i stål bli’e kylet imod et givne produkt, som at der bliver skuret og renset. Hvilke ting du giver en omgang med slyngrensning forstår jeg ikk, så den del må jeg høre min bror om.

Blæsemiddel anvender man gerne til overfladearbejde – f.eks i en glasblæsekabine eller ved slyngrensning. Som blæsemiddel anvender min storebror f.eks plastgranulat, glasperler, stålshot eller jerngrit. Det er ganske givet glasperler min bror anvender som blæsemiddel i sådan en glasblæsekabine.

Glasblædekabinen kan blandt andet benyttes til på biler og hvis man sandblæser emnet kan du opnå et mindre glitrende resultat end ved hjælp af glasblæsekabine. Jeg forstår ikke præcist, på hvilken måde en glasblæsekabine virker, men konstruktionen kan så vidt jeg har læst mig til samtidig være nyttig til at slibe knive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.