Konstruere plastpaller bede samt stole af plastpaller og træemballage

I lang tid har det været moderne moderne at bruge plastpaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28,, europaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, eller andet træemballage » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, til alle mulige møbler. Og jeg funderer også, om hvorvidt jeg selv kan bygge noget at sidde på i haven eller perhaps køkkenbede ud af plastpaller, træemballage eller europaller. For få dage siden har jeg fået et bålsted i afskedsgave, og noget skal jeg og gæsterne jo sidde rart på, imens gæsterne griller marshmallows og snobrød og se ind i flammerne. Jeg tænker også, det er tjekket og miljøvenligt at gøre det selv.

Er jer derude ikke enige med mig i, at det er oplagt at have en del stole og højbede, som du selv har snedkereret? Jeg har søgt på internettet angående urtebede af træemballage og europaller, og nogle råd anbefaler plastpaller frem for træemballage og europaller. Det har som udgangspunkt at urtebedets pastinakker, kartofler og radiser. Men såfremt man benytter plastpaller vil der ik være den risiko.

Til siddemøbler, som ikke rigtig kan smitte af til urter og grønt kan du helt problemfrit bygge i europaller og træemballage som materiale. Som jeg forstår det kan du helt problemfrit skabe siddemøbler i træemballage og europaller om træet er kemisk behandlet eller ej. Borde kreeret i europaller eller lignende træemballage er sandsynligvis ik så godt. Til det formål kan jeg benytte plastpaller i stedet, så syltetøjsmadden ikke tager skade.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.