Hvem kan anbefale en kompetent efterskole 8. Klasse…

I klassen har vores guldklump ikke følt sig ved godt mod..! Der har været en forfærdelig gruppedynamik… & ulykkeligvis har han været udsat for mobning! Det har virkelig bare gjort ondt på mig! Jeg har været trist, og det har han helt bestemt ligeledes været. Vi har nu til eftermiddags FINALLY opdaget en løsning på problemstillingen… Vi har bestemt os for, at han skal på efterskole i 8 klasse. Det er snart, så han ska’ ikke være trist særlig længe endnu. Vi er alle meget tilfredse med vores bestemmelse! I grunden var det ham selv, som kom på idéen om efterskole 8. klasse! Og begge vi forældre var glade for forslaget, dengang da han fortalte os det, for snart ti måneder siden… Jeg har alene hørt fortrinlige ting om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik nervøs! Der er ingen tvivl om, at det kommer til at være positivt for ham at komme væk!

Den eneste bekymrende tanke, jeg lægger inde med lige akkurat nu er, at det er ovenud vanskeligt at vælge hans efterskole. Der er kolossalt mange efterskoler, og jeg har forsøgt at danne mig noget overblik, men jeg synes, at det er svært! Så jeg håber inderligt, at I har lysten til at hjælpe mig med at opspore en fortrinlig efterskole 8. klasse! Jeg er kun vidende om, at det i hvert fald ik er samtlige skoler, som kan offerere 8. Klasse-undervisning, så husk, at det jo altså skal være en efterskole 8. klasse! Grundlæggende beder vi inderligt til at kunne finde en efterskole 8 klasse, som tilbyder fodboldundervisning! Dét holder han af overalt på jorden, og det har hjulpet ham koloenormt meget, de gange han har været deprimeret! Derfor er det et krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.