Har du bevidsthed om gummiplader, svampegummi, gummimåtter, kantlister, gasfjeder og gummistropper i hverdagen?

Hvem havde regnet ud, at moi her ville skrive omkring kantlister, gummiplader , http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/, , gasfjeder, svampegummi , http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter/, , gummimåtter , http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/, og gummistropper. Hehe.

Vi tænker nok overhovedet ik nærmere over det, hvordan et absolut simpelt materiale som gummi påvirker reelt vildt meget i vores daglidag i den moderne liv. Hver dag anvender vi nemlig ganske mange brugsobjekter, der er fremstillet af gummi: herunder for eksempel gummimåtter, kantlister, svampegummi, gummiplader & gummistropper. Genstande som fx en gasfjeder, gummiplader eller svampegummi er måske noget, som langt færre anvender, men som alligevel er relevante for vores velkendte dagligdag.

De fleste mennesker er ubevidste om, hvor mange ting vi bruger som er lavet i gummi. Blandt gummis største fordele er samtidig dets store praktiskhed. Materialet kan nemlig både være blødt & hårdt og kan således benyttes til flere uensartede ting. Gasfjeder er eksempelvis fleksible, og derfor bør de laves af fleksibelt gummi. Gummiplader og kantlister er på den anden side skabt af hårdere gummi, der ikke er bøjeligt og føjeligt. I dag kunne vi andsynligvis ikke være foruden gummi.

1 af gummis største styrker er samtidig gummiens store praktiskhed. Gummi kan nemlig laves både ufleksibelt & bøjeligt og kan dermed anvendes til op til flere forskellige objekter. Gummistropper er fx bøjelige, hvorfor de må manifaktureres af bøjeligt gummi. Gummiplader + kantlister er derimod fremstillet af hårdere gummi, der ej kan bøjes og strækkes. Det har moi først blevet opmærksom på her på min uddannelse.

Når du i fremtiden anvender enten gummistropper eller kantlister, vil du måske skænke det en tanke, at et pænt betydeligt udpluk af genstandene, som vi mennesker anvender hver dag, ganske simpelt er skabt af gummi, selvom det dog ikke er mange, der lægger mærke til at det hænger sådan sammen. Men det ved du nu. Vi anvender sgu ting som gummiplader, kantlister, gasfjeder, svampegummi, gummistropper og gummimåtter flere steder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.