Dugfrisk Lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro – Lillesøster og storesøster som har forskelligartede krav til beliggenhed og sted for vores nye lejeboliger

Min søster og jeg er begge 2 i gang med at lede lejeboliger , http://nordichousing.dk/, her for tiden. Hende og jeg har skvadret om hvorvidt at vi skulle eftersøge et par lejeboliger sammen hvor vi kunne bo sammen med hinanden eller tæt på hinanden. Men ideen fungerer ikk’. Min søster og mig drømmer om nogle meget forskellige beliggenheder, og i mens undertegnede søger efter lejebolig Østerbro , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/, eller lejebolig Hellerup , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/, , så kan hun bedre se sig selv i en lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland.

Selv er jeg meget en københavnerpige, som bliver glad af kaffebarer og tøjbutikker. Min søster går derimod efter om at få sit første barn inden hun er blevet seksogtyve, og hun foretrækker at residere i en murermestervilla med pæretræer og et solidt tilhørsforhold. Hende og jeg søger begge efter dejlige lejeboliger, men vi søstre ska’ nok ikk’ liiige bo i søsterkollektiv, sådan som jeg og hende ellers har snakket om tidligere. Derfor søger københavnerglade jeg efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor du vil være lige ved København, dog mod den rolige ende af byen. Og Liva trækker mod et stk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er os søstre fælles omkring at de lejeboliger ska’ være placeret på djævleøen Sjælland. Der er vi enige.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Min søster og mig noterer noget forskelligt ind i vores ønskede beliggenhed for lejeboliger, dog kan vi hjælpe hver andre med at lære om regler for fremleje, de bedste formidlere af lejeboliger og lejekontrakter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.